Lamellendoeken

Volop genieten van de zon en de koelte onder uw veranda of overkapping. Dat kan met de zonweringen van Joluma veranda's. Wij bieden uitgebreide keuze in lamellendoeken en pergola's. Naast het weren van de zon bieden ze privacy en zijn het echte smaakmakers voor uw interieur. 

Geniet nog meer van het buitenleven op uw terras of veranda dankzij onze producten. 

Door het gebruik van aluminium draden heeft het doek een weerkaatsende werking op zonnestralen. Deze toepassing zorgt voor extra bescherming.

Deze exclusieve zonwering is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen extreme weersinvloeden. Met de aanschaf van een lamellendoek bepaalt uzelf hoelang en wanneer u wilt genieten van de zonnestralen.

Onze doeken

De lamellendoeken zijn verkrijgbaar geel, grijs en lichtgrijs. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een versterkt doek.


Pergola met coolfit harmonicadoek

Een pergola met harmonicadoek is een aluminium constructie inclusief doek. Naar wens kunt u met deze constructie er voor kiezen om het doek open of dicht te schuiven.

Coolfit harmonicadoek

Het Coolfit Harmonicadoek is gemaakt van zeer sterk geknoopt HDPE materiaal en geeft tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen.
Naast dat het bescherming geeft tegen de zon is het Harmonicadoek bestand tegen wind, regen, sneeuw, vorst en schimmels; een compleet
weerbestendig en rot vrij doek, welke eenvoudig te reinigen is. Het doek is eenvoudig open en dicht te schuiven door aan het touw te trekken.